Accomodations

Struga është qytet dhe qendër e komunës me të njëjtin emër që shtrihet në pjesën jugperëndimore të Maqedonisë. Qyteti shtrihet në brigjet veriore të Liqenit të Ohrit, si dhe përmes qytetit kalon lumi Drini i Zi i cili jep qytetit një pamje piktoreske. Bazuar në statistikat e fundit Struga është qyteti më i vizituar nga turistët në Maqedoni dhe i populluar me mbi 64,000 qytetarë...

  • Ura e drurit

  • Struga nën ndrçim

  • Struga në dimër

  • Struga në verë

  • Qendra e qytetit

  • Lumi 'Drini i Zi'

Mëso më shumë për Strugën