Akomodimi

Ne gjithmon kujdesemi për klientët tanë për ta bërë qëndrimin e tyre sa më të rehatshëm dhe ofrojmë shërbimet më të mira për ta duke ofruar nga dhomat deri tek ushqimi. Ne ofrojmë dhoma të ndryshme me çmime të arsyeshme për standardin tonë të jetesës !

 • Dhomë Teke

  • Një krevat tek
  • Cable TV & Satellite
  • Wi-Fi
  • Ajër i kondicionuar
  • Banja: WC & Tush kabinë
  • Dollap rrobash
  • Ballkon
 • Dhomë Dyshe

  • Një kreavt dyshe
  • Cable TV & Satellite
  • Wi-Fi
  • Ajër i kondicionuar
  • Banja: WC & Tush kabinë
  • Dollap rrobash
  • Ballkon
 • Dhomë Familjare

  • Një kreavt dyshe dhe një krevat tek
  • Cable TV & Satellite
  • Wi-Fi
  • Ajër i kondicionuar
  • Banja: WC & Tush kabinë
  • Dollap rrobash
  • Ballkon