Për Ne

Hotel Ambient është një nga hotel-motelet më të njohur në Strugë dhe rrethinë. Këtu ofrohen shërbimet më të mira që ju mund ti keni imagjinuar në një ambient si ky. Është nga vendet më të mira për organizimin e gëzimeve familjare si Dasma, Fejesa, por edhe organizime të ndryshme edukative si Seminare dhe Takime. Të gjithë klientët tanë kanë ngelur të kënaqur nga shërbimet tona dhe ndajnë me ne momentet të paharrueshme që kanë kaluar në Hotelin tonë. Është nga hotelet me dhomat më të rehatshme dhe ushqimet e shijshme të përgaditura me specialitete të freskëta.


Our Facilites

Sallë Dasmash

Hotel Ambient është nga vendet më të mira për të bërë rezervime për Dasma, Fejesa dhe mbrëmje të ndryshme festive. Ju mund të rezervoni në çdo kohë dhe përgjigjen do ta merrni për një kohë shumë të shkurtër. Salla jonë e dasmave posedon kapacitet deri në 450 ulëse. Çmimet e arsyeshme dhe menujat e ndryshme të ofruara e bëjnë këtë Restorant opsionin më të mirë për këto lloje organizimesh.

Sallë Seminaresh

Ne jemi bërë pjesë e shumë organizimeve edukative si seminare dhe takime të ndryshme të organizuara nga Shoqatat joqeveritare. Ne ofrojmë çmimet më të arsyeshme për organizimet edukative dhe ju ofrojmë të gjitha kushtet e nevojshme për mbarvajtjen e oraganizimit. Për më tepër vizitoni faqen tonë në facebook...

Bar Restoran

Ne ofrojmë ambient special, ku ju mund të çlironi të gjitha energjit, të argëtoheni dhe të njiheni me njerëz të ndryshëm. Pije të llojllojshme duke filluar nga pijet freskuese dhe deri tek alkoholet më të rënda. Argëtim si kurrë më parë me muzik të zgjedhur, performuar nga këngëtar dhe artist të ndryshmën nga Shqipëria dhe Trojet Shqiptare. Atmosfera e ofruar do tju bëjë ju të jeni klient të rregullt të lokalit tonë...

Restoran

Ne ofrojmë kuzhinën më të mirë në qytet. Kuzhina tradicionale e përgatitur me delikates nga kuzhinierë me eksperienc që kujdesen jo vetëm për shijen e ushqimit, por edhe dekorim në tryeznë tuaj. Ju dhe miqët tuaj jeni një telefonat largë darkës se jetës tuaj !