Shërbim dhe Kulaitet si askund tjetër, i ofruar vetëm nga
Hotel Ambient

Facebook Page

Për Ne

Ne ofrojmë shërbimin më të mirë për organizimin e gëzimeve familjare, mbrëmjeve festive si dhe festave të ndyrshme !

  • Dasma
  • Seminare
  • Mbrëmje festive
  • LIVE music
  • Pajme Panoramike
  • Dhoma gjumi luksoze
  • Rezervime 24 / 7
Më shumë

Për Strugën

Struga është qytet dhe qendër e komunës me të njëjtin emër që shtrihet në pjesën jugperëndimore të Maqedonisë. Qyteti shtrihet në brigjet veriore të Liqenit të Ohrit, si dhe përmes qytetit kalon lumi Drini i Zi i cili jep qytetit një pamje piktoreske. Bazuar në statistikat e fundit Struga është qyteti më i vizituar nga turistët në Maqedoni dhe i populluar me mbi 64,000 qytetarë.

Më shumë